Valikko Sulje

Anna persoonallisuutesi näkyä festivaaleilla – aina hajuvettä ja meikkiä myöten

Festivaalit ovat iloista juhlan aikaa. Ihmisillä on hyvä mieli, eikä paikalle tarvitse aina saapua edes pelkästään musiikin vuoksi. Festivaaleille voi lähteä nauttimaan hyvästä seurasta ja vapaa-ajasta. Tunnelma on tärkeintä ja sen vuoksi festivaaleilla viihtyvätkin kaiken ikäiset. Varsinkin naisille festivaaleille lähtemiseen kuuluu myös laittautuminen. Vaatteita sovitellaan ja vaihdetaan usein. Hiuksia ja meikkiä mietitään jo viikkoja ennen festivaalin ajankohtaa. Festivaaleille on tärkeää pukeutua hyvin, sillä silloin omakin juhlatunnelma kohoaa aina vain ylemmäs.

Jotkut festivaaleista ovat pureutuneet esimerkiksi tiettyyn musiikkityyliin. Tällöin paikalla voi nähdä tuohon tyyliin sopivaa pukeutumista. Joskus myös oman suosikkiartistin tai -yhtyeen tyyliä voidaan kopioida. Festivaalit voivat myös olla tilaisuus ilmentää itseään eri tavalla. Jotkut nauttivat esimerkiksi kaikesta Japaniin liittyvästä. Anime- tai manga-innostusta voi ilmentää pukeutumalla siihen tyyliin. Festivaalilla niin värit kuin erilaiset teema-asut ovat sallittuja ja jopa toivottuja. Jokainen varmasti ilahtuu nähdessään erilaisia rooliasuja juhlakansan joukossa. Festivaaleille kannattaakin laittautua huolella. Kun hiukset ja meikki ovat kunnossa vaatteiden ohella, kääntyvät ohikulkijoiden katseet aivan varmasti. Myöskään hajuvettä ei kannata unohtaa. Pitkä päivä auringossa saattaa tehdä tepposet, joten hajuvedeksi kannattaa valita sellainen, joka kestää hyvin läpi vuorokauden. Hajuvesiä voi ostaa esimerkiksi osoitteesta e.l.f, josta löytyykin mukava valikoima niin hajuvesiä kuin kaikkea muutakin kosmetiikkaa.

Hevikansasta hoppareihin

Suomessa on lukuisia festivaaleja, jotka keskittyvät ainoastaan tietyn tyyppiseen musiikkiin. Koska Suomi tunnetaan erityisen hyvin hevimetallin luvattuna maana, löytyy Suomesta tietysti useampiakin hevifestivaaleja. Tunnetuin niistä on Helsingissä pidettävä Tuska Open Air. Se kerää joka vuosi suuren kattauksen niin kotimaisia kuin ulkomaisia huippunimiä. Tuska Open Airissa voi myös nähdä metallikansaa, joka kääntää takuulla jokaisen katseen. Festivaalin päävärinä vaatteissa nähdään musta ja monet pukeutuvat nahkaan päästä varpaisiin. Myös naisten meikit ovat voimakkaita ja hiuksissa nähdään erilaisia koristeita. Myöskään tekorastat eivät ole poikkeuksellinen näky Tuska Open Airissa. Hevimiehetkin saattavat laittaa kajaalia silmiin.

Toinen näkyvä ihmisjoukko ovat hopparit, eli rap-musiikkia kuuntelevat henkilöt. Suomesta löytyy myös räppiin ja hip hoppiin keskittyneitä festivaaleja. Hämeenlinnassa järjestettävä Mellakka mainostaa itseään Suomen vakuuttavimpana räppifestarina. Sellainen se varmasti onkin, sillä Mellakkaan saadaan joka vuosi mahtava kattaus räppiä. Festivaali täyttyy suuriin vaatteisiin pukeutuneista miehistä ja naisellisesti pukeutuvista naisista. Toki joukkoon mahtuu myös räppärinaisia.

customify