Valikko Sulje

Festarikesä peruttu – mitä nyt tehdään? Lue vinkit

Festarit ovat monen suomalaisen koko kesän suola, jota odotetaan aina edellisen kesän päätyttyä. Tämä ei ole ollenkaan ihme, sillä tarkoittavathan festarit muutaman päivän mittaista hauskanpitoa yhdessä ystävien kanssa, herkullista festariruokaa, yöttömiä öitä, mahtavaa musiikkia ja koko vuoden parhaita bileitä. Tällaista jaksaa odotella koko vuoden verran, kun edelliskesän festarit tuovat virtaa koko harmaan syksyn ja kaamoksen talven läpi. Moni joutui kuitenkin tänä vuonna pettymään karvaasti, kun koronavirusepidemian johdosta suurin osa kesän festareista jouduttiin perumaan täysin. Mitä nyt tehdään, kun festarikesä on peruttu, eikä se tuokaan koko tulevan vuoden energiaa? Nyt on tankattava energiaa jostakin muualta. Lue alta vinkit, miten jaksat maksaa pois asuntolainaa ja palata arkeen aurinkoisen kesän jälkeen siitäkin huolimatta, ettei festareille tänä vuonna päässyt juhlimaan.

Vinkkejä kesäiseen tekemiseen

  • 1. Tee lyhyt kotimaan matka jonnekin, missä et ole vielä käynyt

Moni matkustaa tyypillisenä vuonna heti lomien alettua ulkomaille, kaus etelään. Tästä johtuen monet kotimaan mahtavat kohteet jäävät monelta täysin pimentoon, vaikka Suomesta lyötyy kymmeniä kaupunkeja, joissa jokaisen pitäisi käydä ainakin kerran. Kaipasit kesääsi sitten valkoisia hiekkarantoja, historian tuulahdusta, maailman parasta jätskiä, uimista tai shoppailua, voit löytää kaiken tämän myös Suomesta. Mikä parasta, sinun ei tarvitse edes ottaa mukaasi sanakirjaa, sillä saat palvelua omalla kielelläsi eikä väärinymmärryksiä pääse syntymään. Villein matkailija tekee road tripin koko Suomen halki!

  • 2. Suorita lukuhaaste

Lukeminen on kivaa – mutta tiesitkö, että voit myös kilpailla siinä itseäsi vastaan? Netistä voit löytää useita erilaisia lukuhaasteita, joissa voit mitellä itsesi kanssa siinä, miten monta kirjaa saatkaan luettua lyhyessä ajassa. Saisiko olla kauhumaratoni vai ehkäpä romantiikkaa? Pian huomaat ahmivasi kokonaisia romaaneja päivässä ihan huvin vuoksi!

customify